Om Mårslet Privatpasningsordning


Jeg hedder Jette Sjørup og er 54 år. Jeg har været privat passer siden 2007. Jeg er godkendt af Aarhus Kommune som privat pasningsordning og er normeret til at have op til 5 børn.


Min filosofi er at børn har brug for kendte, faste og trygge rammer, og hvor der er plads, rum og mulighed for at udvikle sig i sit eget tempo.


Vi er meget ude at bevæge os. Det er vigtigt for børns

motoriske udvikling at bruge deres krop for at få udviklet deres motoriske sanser.


I Aarhus Kommune er der megen fokus på sprog. Jeg taler, læser og synger meget med børnene og ad den vej lærer de hurtigt det talte sprog og får også mod på selv at prøve kræfter med sproget.


Privat har jeg to drenge, Mathias og Christian, der begge går i skole.

Christian, min yngste var i sin tid grunden til at jeg startede som privat passer, men det er jeres børn der gør at jeg bliver ved.


Mårslet Privatpasningsordning er naturligvis 100% røgfrit.


Har I fået lyst til at høre mere om Mårslet Privatpasningsordning eller at komme på et uforpligtende besøg, er I meget velkomne til at kontakte mig enten på mail: j.sjorup@mail.dk

eller på mobil 22 67 37 98.


Jeg har næsten altid mobilen på mig, men kan jo selvfølgelig være optaget af leg eller andet, når du ringer. Ring igen senere eller send mig en sms, så ringer jeg tilbage.


Jeg glæder mig til at høre fra Jer

Mårslet Privatpasningsordning  │  v/ Jette Sjørup  │ Præstegårdsvej 6  │ 8320 Mårslet  │ Tlf.: 22 67 37 98  │ mail: j.sjorup@mail.dk